GENERALFORSAMLING I KORSØR ERHVERVSFORENING

Jeg glæder mig til at deltage for første gang til Generalforsamling i Korsør Erhvervsforening, der bliver afholdt den 29. marts. På grund af Corona-situationen bliver årets generalforsamling virtuel.

Det bliver spændende at se, hvor mange der kommer med online og ikke mindst, om jeg støder på flere kendte ansigter.

I første omgang er det Henrik Bach Jensen, der har anbefalet mig som medlem af Bestyrelsen. Vi var dårligt nok flyttet ind i Korsør, før Henrik foreslog det. Henrik og Jesper har gået i klasse sammen som børn, og Henrik kender mig desuden fra Venstre, hvor jeg jo stillede op som Folketingskandidat i Region Sjælland til FV15.

Jeg har efterfølgende talt med Erhvervsforeningens Formand, Jakob Stryhn, som jeg har kendt i mange år, idet vi har siddet i forskellige netværksgrupper sammen i både Roskilde og København.

Jeg har sagt ja til at blive opstillet som Suppleant, da jeg jo har mange andre opgaver i øjeblikket. Så nu må vi se, om jeg bliver valgt ind. ;o)