WORKSHOP 1 – VI SKABER LIV I BYMIDTEN

Onsdag aften lagde Fæstningen lokale til det første borgermøde om udvikling af Korsørs by og bymidte. Under titlen “Vi skaber liv i bymidten”, deltog borgere, erhvervsdrivende og politikere i en livlig og konstruktiv workshop med Bystrateg Torsten Bo Jørgensen. Vi havde en fantastisk kick off workshop. Aftenen var præget af god energi, og deltagerne var fulde af ideer, der kan gøre Korsør bymidte levende. Se bl.a. indslag fra TV2 Øst, som var til stede på Fæstningen.

Fremmødet var enormt, og der skal herfra lyde en kæmpe tak til alle de deltagende. Ved bordene kunne man høre spændende diskussioner og samtaler, der blev til de idéer, som endte på tavlen. Hvad med Oktoberfest og julemarked på Solens Plads? Børnekoncert og fest for de unge i Storebæltshallen? Udsmykning af gågader og flere hyggekroge? Torvedage og flydende shelter ved Noret? Det er blot et lille udvalg af de mange utrolig gode idéer fra aftenens møde på Fæstningen. Du kan se alle idéerne her.

Næste møde finder sted 14/10 kl. 20.00 – 21.30. Sted offentliggøres lidt nærmere datoen. Alle er velkomne.