SÆT DIT PRÆG PÅ FREMTIDEN: STEM PERSONLIGT → Sæt dit X ved VIBEKE NØRLY!

Lidt om mig

 
Mit navn er Vibeke Nørly, jeg er 57 år og selvstændig erhvervsdrivende. Jeg er gift med Jesper Nørly, som jeg har 3 skønne sønner med. Vi forelskede os på Slagelse Gymnasium i 1981 og har været uadskillelige lige siden. 
 
Vi har boet 28 år i Espergærde, og er lige flyttet til Korsør, hvilket vi er utroligt glade for.
 
Jeg har 35 års erhvervserfaring, heraf 25 som leder og 16 som selvstændig erhvervsdrivende. Det er 35 års erfaring med bestyrelsesarbejde, med fokus på erhvervspolitik, beskæftigelse og social ansvarlighed i 16 år, samt 4 år som DA’s repræsentant i de lokale Beskæftigelsesråd.
 
Jeg stiller op for at hjælpe med at få Venstre ved roret med Knud Vincents som udviklings-og handlingsorienteret ny borgmester, der samtidig formår at skabe samarbejde og løsninger med de øvrige partier.
 
Mine fokusområder er især at skabe bedre vilkår for erhvervslivet, som lige har været igennem nogle hårde år med Corona, omstillinger og konstant tilpasning til de nye krav, der bliver stillet. Slagelse Kommune skal i endnu højere grad tiltrække nye virksomheder og dermed øge beskæftigelsen, ligesom det er meget vigtigt at fastholde alle de virksomheder, der allerede er her.
 
Endelig er jeg meget optaget af forholdene for syge, ældre og handicappede, hvor jeg dels selv har en historie med skader og dels i mange år har været praktiksted for ledige, sygemeldte, handicappede, mfl.
 
Jeg glæder mig til at være en del af et stærkt kandidathold for Venstre i Slagelse Kommune.
Borgmesterkandidat Knud Vincents Borgmesterkandidat
Joffin Doe Personal Assistant
Merry Doe Personal Assistant
Michel Doe Personal Assistant